Ελέγξτε διαθεσιμότητα GARMIN Forerunner 15 Small Bundle Black & Green (GA-010-01241-70)

Fitness
Τιμή προσφοράς: €165,00

Περιγραφή προϊόντος GARMIN Forerunner 15 Small Bundle Black & Green (GA-010-01241-70)

Ρολόι με Σύστημα Πλοήγησης Forerunner 15 Bundle της Garmin

-Εύχρηστο αθλητικό ρολόι με GPS και καρδιακούς παλμούς
-Καταγράφει απόσταση, ρυθμό, καρδιακούς παλμούς και θερμίδες
-Παρακολουθεί τις καθημερινές δραστηριότητές όπως βήματα και θερμίδες και σας υπενθυμίζει να κινηθείτε όταν είστε ακίνητοι για πολύ ώρα.
-Συμβατό αισθητήριο ποδιού για καταγραφή απόστασης σε εσωτερικό χώρο
-Μέχρι 8 ώρες αυτονομία με λειτουργία GPS και 5 εβδομάδες σε λειτουργία ρολογιού και καταγραφής ημερήσιων δραστηριοτήτων
-Αποθηκεύστε, προγραμματίστε και μοιραστείτε τις δραστηριότητές σας στο Garmin Connect™
-Τρέξτε με όλη σας την καρδιά. Το Forerunner 15 αποθηκεύει σημαντικά δεδομένα για το τρέξιμό σας όπως χρόνος, απόσταση και ρυθμός. Όταν συνδυαστεί με συμβατό αισθητήριο καρδιακών παλμών, καταγράφει την καρδιακή συχνότητα και τη ζώνη προπόνησης για να γνωρίζετε αν έχετε επιτύχει το στόχο σας. Η προπόνηση με καρδιακούς παλμούς σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε προπονήστε πολύ εντατικά και πρέπει να χαλαρώσετε και πότε πρέπει να πιέσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

Καταγράψτε τη δραστηριότητα μεταξύ των προπονήσεων

Αν θέλετε να παρακολουθείτε τα βήματα που κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας τώρα μπορείτε να το κάνετε με το προπονητικό σας ρολόι. Το Forerunner 15 μετράει τα βήματα και υπολογίζει το σύνολο των θερμίδων που καταναλώνετε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν μεταφέρετε τα δεδομένα σας στο Garmin Connect, βλέπετε την συνολική σας πρόοδο προς την επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει και βλέπετε τις γενικές τάσεις της φυσικής σας κατάστασης. Επιπλέον, το Forerunner 15 σας υπενθυμίζει να κινήστε όταν παραμένετε καθιστοί και ακίνητοι για περισσότερο από μία ώρα. Όταν η μπάρα κίνησης στην οθόνη του έχει γεμίσει είναι ώρα για να περπατήσετε για μερικά ώστε να την επαναφέρετε.

Κίνητρο σε κάθε χιλιόμετρο

Το Forerunner 15 διαθέτει λειτουργία AutoLap που σας ενημερώνει αυτόματα κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα χιλιόμετρο. Όταν ολοκληρώσετε το τρέξιμο και αποθηκεύσετε την προπόνησή σας, εμφανίζεται μία σύνοψη που περιλαμβάνει το συνολικό χρόνο, την απόσταση, το μέσο ρυθμό και τις θερμίδες. Το Forerunner 15 σας ενημερώνει κάθε φορά που επιτυγχάνετε ένα ατομικό ρεκόρ όπως το πιο γρήγορο χιλιόμετρο ή η μεγαλύτερη απόσταση.

Προπονηθείτε σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο

Στην προπόνηση σε εξωτερικό χώρο το Forerunner 15 χρησιμοποιεί το GPS για να καταγράφει με ακρίβεια το χρόνο, το ρυθμό και την απόσταση. Όταν το χρησιμοποιείτε σε εσωτερικό χώρο όπως για παράδειγμα στο διάδρομο, απλά φορέστε ένα προαιρετικό αισθητήριο ποδιού.

Φορέστε το όλη μέρα

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την συχνή φόρτιση του Forerunner 15 αφού η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του έχει αυτονομία μέχρι 5 εβδομάδες σε λειτουργία ρολογιού/καταγραφής δραστηριότητας και 8 ώρες σε λειτουργία GPS. Το Forerunner 15 είναι αδιάβροχο μέχρι 50μ. βάθος που σημαίνει ότι δεν φοβάται τη βροχή και τον ιδρώτα και μπορείτε να το φοράτε ακόμα στην κολύμβηση. Συνδεθείτε στον υπολογιστή για να μεταφέρετε τις δραστηριότητές σας στη Online κοινότητα του Garmin Connect. Εδώ, μπορείτε να δείτε την προπόνησή σας πάνω στο χάρτη, να μελετήσετε περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε χιλιόμετρο τρεξίματος, να δείτε μία περίληψη των δραστηριοτήτων σας ακόμα και να μοιραστείτε τα δεδομένα σας με φίλους. Μπορείτε ακόμα να συμμετέχετε σε εικονικές προκλήσεις και να κερδίσετε παράσημα για επιπλέον κίνητρο.

Ρολόι GPS • Οθόνη 2.1 cm x 2.0 cm • Αδιάβροχο • Ζώνη καρδιακών παλμών • Αυτονομία 8 ώρες (GPS)

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ ή Δείτε λεπτομέρειες

Share ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Ελέγξτε διαθεσιμότητα