Ελέγξτε διαθεσιμότητα GARMIN Nuvi 2797LMT - (GA-010-01061-GM)

Πλοήγηση
Τιμή προσφοράς: €333,00

Περιγραφή προϊόντος GARMIN Nuvi 2797LMT – (GA-010-01061-GM)

Σύστημα Πλοήγησης Nuvi 2797LMT – (GA-010-01061-GM) της Garmin

Μία ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης, για ένα ασφαλές, γρήγορο και ξέγνοιαστο ταξίδι. Με δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών και πληροφορίες κίνησης, Bluetooth για σύνδεση με κινητό τηλέφωνο και λειτουργία ανοιχτής ακρόασης, το Nuvi 2797LMT είναι μια εξελιγμένη συσκευή πλοήγησης που συγκεντρώνει χρήσιμες λειτουργίες και μία μεγάλη οθόνη 7”

Συμβατό με Smartphone Link

To Smartphone Link είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android Smartphones. Δημιουργεί μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης μεταξύ της συσκευής Garmin και του Smartphone σας, επιτρέποντας τους να επικοινωνούν και να μοιράζονται δεδομένα μέσω Bluetooth. Ενεργοποιήστε το δέκτη GPS για να λαμβάνετε δεδομένα πραγματικού χρόνου όπως πληροφορίες καιρού.

Ενημερωθείτε για κάμερες ταχύτητας

Το nuvi 2797LMT περιέχει πληροφορίες για κάμερες ταχύτητας για να ενημερώνεστε και να οδηγείτε νόμιμα και με ασφάλεια.

Αναλυτικοί χάρτες με δωρεάν αναβαθμίσεις

Το nuvi 2797LMT έχει προφορτωμένο χάρτη Ελλάδας AutoDrive Hellas και χάρτη Ευρώπης City Navigator Europe με τρισδιάστατη απεικόνιση αξιοθέατων και εδάφους. Έχει δωρεάν αναβαθμίσεις για πάντα, για να εξασφαλίζετε ότι έχετε πάντα τον πιο ενημερωμένο χάρτη και τις πληροφορίες πλοήγησης που χρειάζεστε.

Σύστημα Πλοήγησης • Οθόνη 7″ • Χάρτες AutoDrive Hellas, City Navigator Europe • Text-To-Speech • Υπηρεσιών Εξόδων • microSD

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ ή Δείτε λεπτομέρειες

Share ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Ελέγξτε διαθεσιμότητα