Ελέγξτε διαθεσιμότητα HOTPOINT-ARISTON AQ 113 DA 697 EU/B

Πλυντήρια Εμπρόσθιας Φόρτωσης
Τιμή προσφοράς: €799,00

Περιγραφή προϊόντος HOTPOINT-ARISTON AQ 113 DA 697 EU/B

Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης AQ 113 DA 697 EU/B Aqualtis της Hotpoint-Ariston

Χαρακτηριστικά

– Aqualtis
Τα πλυντήρια Aqualtis είναι άψογα από κάθε άποψη: σχεδιασμένα για να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο, φροντίζουν τα ρούχα, τα προστατεύουν και τα “χαϊδεύουν”, ενώ πάντα εγγυώνται μέγιστη ενεργειακή απόδοση και ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Το Aqualtis διαθέτει μια ευρεία γκάμα πλυντηρίων με λύσεις που ικανοποιούν κάθε δυνατή απαίτηση φορτίου ή χώρου.

– Ecotech
Το σύμβολο Ecotech χαρακτηρίζει τις συσκευές που ικανοποιούν τα υψηλότερα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης. Τα πλυντήρια Ecotech αποτελούν εγγύηση υψηλών προτύπων αποτελεσματικότητας, χαμηλών επιπέδων κατανάλωσης και άριστης απόδοσης.

– Woolmark Platinum Care
Το Woolmark Platinum Care είναι η μέγιστη πιστοποίηση που χορηγείται από τη Woolmark Company στη μάρκα που θα επιτύχει τόσο υψηλά πρότυπα ποιότητας ώστε τα πλυντήριά της να μπορούν να πλένουν ρούχα με ετικέτα “πλύσιμο μόνο στο χέρι”. Ένα αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται χάρη στο μοναδικό και πατενταρισμένο σύστημα πλύσης που δεν τρίβει τις ίνες κι έτσι διατηρεί την απαλότητά τους ακόμη και μετά από 20 πλύσεις.

– Ατμός
Το Steam Refresh είναι ένας σύντομος κύκλος σχεδιασμένος για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας. Σε μόλις 20 λεπτά, ο ατμός απομακρύνει οσμές όπως καπνός από τσιγάρο, οσμές από φαγητά, καυσαέρια και ιδρώτας από στεγνά ρούχα. Κατά τον κύκλο Steam Refresh μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε το άρωμα των ρούχων σας τοποθετώντας λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα στις πρωτοποριακές “φυσαλίδες” που παρέχονται με την έκδοση “για εκείνον και εκείνη”.

– Super Silent
Τα πλυντήρια Super Silent διαθέτουν ένα τριφασικό μοτέρ σχεδιασμένο με σύστημα ανάρτησης που απορροφά ακόμη και τους πιο δυνατούς κραδασμούς για να εξασφαλίζει απόλυτη ησυχία, ακόμη και κατά την περιστροφή.

– Κύκλος για μωρουδιακά
Ο κύκλος Baby παρέχει τη σιγουριά ενός άψογου αποτελέσματος ακόμη και μόνο στους 40° C και εγγυάται απόλυτη υγιεινή για τα βρεφικά ρούχα και απόλυτη φροντίδα της επιδερμίδας και των υφασμάτων. Ο κύκλος χρησιμοποιεί περισσότερο νερό για να διαλύεται άψογα το απορρυπαντικό, να βελτιώνεται το αποτέλεσμα των πρόσθετων υγιεινής και να ξεπλένονται άψογα τα ρούχα, απομακρύνοντας κάθε πιθανό ίχνος απορρυπαντικού από τις ίνες.

– Anti Allergy
To πρόγραμμα Anti-Allergy πλένει σε βάθος χωρίς πίεση στα υφάσματα και αφαιρεί τα περισσότερα από τα αλλεργιογόνα που ερεθίζουν το δέρμα. Βρωμιά και αλλεργιογόνα απομακρύνονται σε δύο χωριστά στάδια: τη θέρμανση του νερού κατά την έναρξη του κύκλου και η μετέπειτα διατήρηση της θερμοκρασίας στους 60 ° C.

Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης • Χωρητικότα 11 kg • Ενεργειακή κλάση A+++ • 1600 rpm • Οθόνη LCD • Super Silent • HD Washing

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ ή Δείτε λεπτομέρειες

Share ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Ελέγξτε διαθεσιμότητα