Ελέγξτε διαθεσιμότητα LG L70 Dual Black - (D325.AGRCBK)

Smartphones
Τιμή προσφοράς: €119,00

Περιγραφή προϊόντος LG L70 Dual Black – (D325.AGRCBK)

Smartphone L70 Dual της LG

Το L70 σχεδιάστηκε για να είναι ακόμη πιο λεπτό και compact. Έτσι ταιριάζει απόλυτα τόσο στο χέρι σας όσο και στο μοναδικό στυλ σας. Κάντε ακόμη πιο εντυπωσιακή την εμφάνισή σας με το μεταλλικό φινίρισμα. Το περίβλημα του τηλεφώνου είναι μεταλλικό προσδίδοντάς του ένα μοντέρνο στυλ που σίγουρα ξεχωρίζει.

Capture Plus™

Αποθηκεύστε ένα ολόκληρο άρθρο ή συνταγή για αργότερα με το Capture plus™, που σας επιτρέπει να αποτυπώνετε την πλήρη εικόνα μιας ιστοσελίδας και όχι μια περιορισμένη λήψη οθόνης.

Γρήγορη φωτογραφία

Ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει την εφαρμογή της κάμερας πατώντας για λίγο το κουμπί μείωσης της έντασης (-) ενώ το τηλέφωνο βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής (είναι διαθέσιμα μοντέλα με πίσω και πλαϊνό πλήκτρο). Η δυνατότητα γρήγορης φωτογραφίας είναι επίσης διαθέσιμη ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε τη θήκη quickwindow.

Αυτόματη εστίαση πολλαπλών σημείων

Σας δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών σημείων εστίασης σε ένα θέμα, που επιτρέπει τη λήψη ευκρινών εικόνων χωρίς προβλήματα εστίασης. Μπορείτε να δείτε τα διάφορα σημεία εστίασης στην προεπισκόπηση, όπως σε μια κάμερα DSLR.

Dual SIM

Το DUAL SIM είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο, που ισορροπεί ιδανικά την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Τώρα, μπορείτε και να θέσετε διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε SIM, για να αναγνωρίζετε άμεσα ποιος σας καλεί.

Smartphone • Οθόνη: 4.5″ • Λειτουργικό: Android 4.4 KitKat • Επεξεργαστής: Dual-Core 1.2 GHz • Κάμερα: 5 MP • Dual Sim

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ ή Δείτε λεπτομέρειες

Share ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Ελέγξτε διαθεσιμότητα