Ελέγξτε διαθεσιμότητα LG Optimus L3 E400 Pink

Smartphones
Τιμή προσφοράς: €69,00

Περιγραφή προϊόντος LG Optimus L3 E400 Pink

Smartphone Optimus L3 της LG

Τα μικρύναμε όλα, εκτός από την οθόνη. Ανακαλύψτε την πανοραμική θέα που πάντα επιθυμούσατε στη συμπαγή αλλά κομψή σχεδίαση του LG Optimus L3. Κινηθείτε ελεύθερα, με το Android smartphone που δεν θυσιάζει ούτε χιλιοστό από την ευανάγνωστη οθόνη 3.2” και ταιριάζει γάντι στο χέρι σας. Η εξαίσια εμφάνιση είναι αποτέλεσμα της αρμονικής συνύπαρξης δροσερών μεταλλικών αποχρώσεων και του απαλού στο άγγιγμα πίσω καλύμματος. Με τη διαχρονική γραμμή του, το LG Optimus L3 είναι το ιδανικό για να βλέπετε και να σας βλέπουν.

Σχεδιασμός με αρμονική αντίθεση

Ανακαλύψτε την τέλεια συνύπαρξη των μεταλλικών μερών και του απαλού και ευχάριστου στην αφή καλύμματος που θα συμπληρώσουν το στυλ σας.

Μικρό μέγεθος για να χωράει άνετα στην παλάμη σας

Κυκλοφορήστε με άνεση και στυλ χάρη στο μικρό μέγεθος της συσκευής που χωράει άνετα μέσα στην παλάμη σας. Ο μοντέρνος και λιτός σχεδιασμός της σίγουρα θα ταιριάζει με όποιο σύνολο και αν διαλέξετε.

Μπαταρία 1500 mAh για Μεγαλύτερη Διάρκεια

Μιλήστε, κάντε chat, παίξτε ή απλά κάντε περισσότερα με μια μπαταρία που εμπιστεύεστε τη διάρκειά της για να σας κρατήσει σε …λειτουργία όλη μέρα.

Μοιραστείτε τα όλα εύκολα με τους φίλους σας στα social networks

Αποθανατίστε τις πολύτιμες στιγμές σας με την κάμερα των 3MP και μοιραστείτε τις εύκολα με τους φίλους σας μέσω των σελίδων κοινωνικής διαδικτύωσης.

Smartphone • Οθόνη: 3.2″ • Λειτουργικό: Android 2.3 Gingerbread • Επεξεργαστής: 800 MHz • Κάμερα: 3 MP • Χωρητικότητα: 1 GB

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ ή Δείτε λεπτομέρειες

Share ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Ελέγξτε διαθεσιμότητα