Ελέγξτε διαθεσιμότητα MLS Εκθεσιακό Προϊόν iQTab 3G+ 7"/Quad Core 1.2GHz/16GB/3G & Λειτουργία τηλεφώνου

Android Tablets
Τιμή προσφοράς: €108,00

Περιγραφή προϊόντος MLS Εκθεσιακό Προϊόν iQTab 3G+ 7″/Quad Core 1.2GHz/16GB/3G & Λειτουργία τηλεφώνου

Tablet iQTab 3G+ της MLS

Γίνεται το internet να είναι ακόμα πιο γρήγορο; Με το καλύτερο Android tablet της αγοράς γίνεται!
Το πιο λεπτό, πιο ελαφρύ, πιο στιλάτο και πανέξυπνο tablet είναι εδώ! Είναι το MLS iQTab 3G+ και σας συστήνει την προσωπική σας βοηθό, τη MAIC (MLS Artificial Intelligence Center ) απλά της μιλάτε και αυτή σας καταλαβαίνει: Παίρνει τηλέφωνο για εσάς, γράφει SMS και email για εσάς, βρίσκει το αγαπημένο σας τραγούδι στο Youtube, ψάχνει στο Google, ανοίγει όποια εφαρμογή ή λειτουργία επιθυμείτε, βρίσκει τα κοντινότερα σε εσάς φαρμακεία, νοσοκομεία, βενζινάδικα, τράπεζες και μπορεί να σας πλοηγήσει σε αυτά. Με την τεχνολογική του υπεροχή του και το κομψό, εντυπωσιακό design του, το νέο σου tablet σου επιτρέπει δυνατότητα σύνδεσης στο internet γρήγορα και ανά πάσα στιγμή.

Του μιλάς. Καταλαβαίνει, Ψάχνει για σένα!

Mε το πλήκτρο Talk&Search® μπορείτε πλέον να κάνετε φωνητική αναζήτηση στο Google στα ελληνικά και η μηχανή αναζήτησης θα σας εμφανίσει όλα τα σχετικά αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε πρόσωπα, τοποθεσίες, εστιατόρια, κλπ στα αγγλικά και πάλι να σας εμφανίσει όλα τα σχετικά λήμματα.

Του μιλάς. Καταλαβαίνει, Ψάχνει για σένα στο YouTube!

Πλέον η αναζήτηση videos στο Youtube μπορεί να γίνει και φωνητικά. Αγγίζοντας το αριστερό κουμπί Talk&Watch® for Youtube μπορείτε να αναζητήσετε ελληνικά videos, και με το πλήκτρο Talk&Watch® for Youtube στα δεξιά μπορείτε να αναζητήσετε videos στα αγγλικά.

Του μιλάς. Καταλαβαίνει. Γράφει το Post στο Facebook

Με το Talk&Post® for Facebook ξεχνάς τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση. Απλά πατάς το κουμπί Τalk&Post®, λες το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall σου. Τόσο απλά και εύκολα!

Του μιλάς. Καταλαβαίνει. Σε οδηγεί

Ακόμη ψάχνεις πως θα φτάσεις στον προορισμό σου; Το Talk&Drive® ο πλοηγός της MLS που έχει ήδη κατακτήσει την ελληνική αγορά, υπάρχει και στο MLS iQTab 3G+. Απλά του λες που θέλεις να πας και το νέο σου τηλέφωνο σε καθοδηγεί. Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια!

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ ή Δείτε λεπτομέρειες

Share ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Ελέγξτε διαθεσιμότητα