Ελέγξτε διαθεσιμότητα MLS Εκθεσιακό Προϊόν iQTab Kido 7"/Dual Core 1.0GHz/8GB Pink

Android Tablets
Τιμή προσφοράς: €78,00

Περιγραφή προϊόντος MLS Εκθεσιακό Προϊόν iQTab Kido 7″/Dual Core 1.0GHz/8GB Pink

Smartphone iQTab Kido της MLS

Ένα tablet για μικρούς αλλά και μεγάλους!
Το MLS iQTab® kido ήρθε για μικρούς και μεγάλους (σε τρία χρώματα ροζ, μπλε και πορτοκαλί).
Το MLS iQTab® kido είναι ασφαλές για παιδιά αφού ο γονιός μπορεί να επιλέξει σε ποιες εφαρμογές θα έχει το παιδί πρόσβαση, πόση ώρα θα παίξει, κτλ αλλά είναι και το ΜΟΝΟ tablet που έχει όλες τις παιδικές εφαρμογές στα ελληνικά! Από το παιδικό περιβάλλον μπορείς να παίξεις παιχνίδια, να διαβάσεις βιβλία, να τραβήξεις φωτογραφίες και βίντεο και να μελετήσεις. Από το android περιβάλλον μπορείς μόνο με τη φωνή σου με το Talk&Email® να στέλνεις τα email σου ενώ με το Talk&Post® να ποστάρεις ή να κάνεις chat και comments στο facebook, να σερφάρεις στο internet, να βγάζεις φωτογραφίες και βίντεο, να ακούς μουσική, κτλ. ∆ιαθέτει οθόνη αφής 7” LCD IPS τεχνολογίας multi touch, 2 κάμερες μπροστά και πίσω για φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, διπύρηνο (DualCore) επεξεργαστή, 8 GB μνήμη και είναι ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα χάρη στο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο.

Είναι ασφαλές για τα παιδιά.

Ο Γονιός μπορεί να ρυθμίσει το tablet ώστε μόνο αυτός να έχει πρόσβαση τόσο στο περιβάλλον Android της συσκευής όσο και στις αλλαγές που αφορούν το παιδικό περιβάλλον. Επιπλέον είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα χάρη στο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο.

Εφαρμογές για τα παιδιά.

Περιλαμβάνει προεγκατεστημένα παιχνίδια, βιβλία, βίντεο και εφαρμογές μελέτης για παιδιά και είναι όλα στα Ελληνικά!

Talk&Email®

Του μιλάς. Καταλαβαίνει. Γράφει το mail σου. Eσύ απλά πες το κείμενο που θέλεις να γράψεις και αυτό γράφεται αυτόματα. Τόσο απλά και εύκολα!

Talk&Post®

Του μιλάς. Καταλαβαίνει. Γράφει το Post στο Facebook. Με το Talk&Post® for FacebookTM ξεχνάς τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση. Απλά πατάς το κουμπί Τalk&Post, λες το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall σου.

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ ή Δείτε λεπτομέρειες

Share ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Ελέγξτε διαθεσιμότητα