Ελέγξτε διαθεσιμότητα NIKON COOLPIX S9700 White

Compact Cameras
Τιμή προσφοράς: €199,00

Περιγραφή προϊόντος NIKON COOLPIX S9700 White

Compact Camera COOLPIX S9700 της Nikon

ΕΕάν αναζητάτε απόδοση και εύκολη κοινοποίηση σε ένα λεπτό και κομψό σώμα, τότε η COOLPIX S9700 16 megapixel είναι η δική σας φωτογραφική μηχανή. Με οπτικό zoom 30x, επεκτάσιμο έως 60x με το Dynamic Fine Zoom, ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi και GPS, καθώς και τις χειροκίνητες λειτουργίες έκθεσης (P/S/A/M), θα έχετε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες στην παλάμη του χεριού σας. Τραβήξτε video Full HD ή τέλειες φωτογραφίες χάρη στο Σύστημα έξυπνου πορτραίτου και βελτιώστε τις στην οθόνη OLED 3”. αξιοποιώντας την προηγμένη λειτουργία Ιδιαίτερης επεξεργασίας. Το συνδυασμένο VR (απόσβεση κραδασμών) 5 αξόνων συμβάλλει στη σταθερότητα των λήψεών σας, ενώ χάρη στις συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας δεν θα χάσετε ποτέ καμία τέλεια στιγμή. Αποκτήστε τη λεπτή φωτογραφική μηχανή με τις πολλές δυνατότητες: την COOLPIX S9700.

Ενσωματωμένο Wi-Fi & Ενσωματωμένο GPS και GLONASS:

Η κοινοποίηση είναι απλή και διασκεδαστική όταν μπορείτε να στέλνετε τις φωτογραφίες απευθείας στην έξυπνη συσκευή σας για εύκολη κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να τις μοιράζεστε με τους φίλους και την οικογένειά σας μέσω email. Τηλεχειριστήριο μέσω Wi-Fi: η ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την έξυπνη συσκευή σας ως τηλεχειριστήριο και να μεταφέρετε αυτόματα τις φωτογραφίες στη φωτογραφική της μηχανή για εύκολη κοινοποίηση μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Τα λεπτομερή στοιχεία τοποθεσίας μπορούν να προστεθούν στις φωτογραφίες με τη βοήθεια του GPS και των Παγκόσμιων Δορυφορικών Συστημάτων Πλοήγησης, ενώ οι παγκόσμιοι χάρτες μπορούν να καταγράφουν τις ταξιδιωτικές σας διαδρομές.

Αισθητήρας CMOS 16 MP με οπίσθιο φωτισμό:

Με τον ευαίσθητο αισθητήρα εικόνας αποκτάτε εξαιρετικά ευκρινείς και λεπτομερείς φωτογραφίες -ιδανικές για μεγεθύνσεις- ακόμη κι όταν φωτογραφίζετε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Συνδυασμένο VR (απόσβεση κραδασμών):

Η απόσβεση κραδασμών 5 αξόνων συνδυάζει το VR μετατόπισης φακού και το ηλεκτρονικό VR προκειμένου να αντισταθμιστούν οι συνέπειες από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και να απολαύσετε την κορυφαία σταθερότητα και καθαρότητα των εικόνων ακόμη κι όταν περπατάτε ή όταν βιντεοσκοπείτε εν κινήσει. Προηγμένες λειτουργίες video: αποθηκεύστε μια φωτογραφία όσο ακόμη τραβάτε κάποιο video. Αυτό μπορείτε να το επιτύχετε με τη βοήθεια του κουμπιού παύσης ή, με το ίδιο κουμπί, μπορείτε να διαγράψετε τα ανεπιθύμητα πλάνα κατά την αναπαραγωγή του video. Η λειτουργία αυτόματης εστίασης στο πρόσωπο πρώτα παρακολουθεί το θέμα ενώ το συνδυασμένο VR δημιουργεί σταθερά video, μειώνοντας το θάμπωμα.

Λειτουργία αυτόματου HDR:

Συνδυάζοντας δύο λήψεις που τραβήχτηκαν σε δύο διαφορετικές εκθέσεις με ένα πάτημα του κλείστρου, η φωτογραφική μηχανή δημιουργεί μία μοναδική φωτογραφία με μεγάλο δυναμικό εύρος και πλούσια διαβάθμιση χρωμάτων.

Compact Camera • Ανάλυση 16 MP • Aισθητήρας CMOS • Οθόνη LCD 3 ’’ • Οπτικό ζουμ 30x • Βίντεο: Full HD • Ευαισθησία: ISO 125 – 6400 • GPS • WiFi

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ ή Δείτε λεπτομέρειες

Share ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Ελέγξτε διαθεσιμότητα