Ελέγξτε διαθεσιμότητα SAMSUNG SF-760P

Φαξ
Τιμή προσφοράς: €179,00

Περιγραφή προϊόντος SAMSUNG SF-760P

Πολυμηχάνημα SF-760P της Samsung

Το ευέλικτο πολυμηχάνημα 4 λειτουργιών SF-760P της Samsung διευκολύνει τη ροή εργασιών σας και εξασφαλίζει την αποδοτικότητα των επαγγελματικών σας εκτυπώσεων. Με λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ, ο SF-760P παρέχει απόλυτη ευελιξία, ενώ πραγματικά σας λύνει τα χέρια με τις δυνατότητές του. Τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του σας προσφέρουν ό,τι χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο.

Απαλλαγείτε από την πολυπλοκότητα των συσκευών φαξ

Ο SF-760P της Samsung είναι ειδικά σχεδιασμένος για να διευκολύνει και να επιταχύνει την επικοινωνία σας μέσω φαξ. Ο πίνακας ελέγχου διαθέτει 20 πλήκτρα καταχώρησης επαφών για άμεση κλήση, ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι 200 αριθμούς για να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο, πληκτρολογώντας κάθε φορά τον αριθμό του φαξ. Επιπλέον, εάν χρειαστείτε να στείλετε έγγραφα σε πολλαπλούς παραλήπτες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον SF-760P και να αποθηκεύσετε μέχρι και 209 επαφές, σε έως και 100 διαφορετικές ομάδες ή λίστες για ομαδική κλήση. Μπορείτε, επίσης, να αποθηκεύσετε άλλες 9 επαφές στη μνήμη της συσκευής, στις οποίες μπορείτε να αποστείλετε το ίδιο φαξ, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία πολλαπλής αποστολής. Στείλτε, λοιπόν, όσα φαξ θέλετε σε διάφορες επαφές χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Για μια ακόμα φορά η Samsung απλοποιεί τη ζωή σας με μία γρήγορη, εύχρηστη και αποδοτική συσκευή φαξ.

Εύκολη και αποδοτική διαχείριση εκτυπωτή

Ανακαλύψτε έναν απλοποιημένο τρόπο διαχείρισης με την λειτουργία Easy Printer Manager. Το ενσωματωμένο λογισμικό EPM σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζετε γρήγορα τη συσκευή σας και να παρακολουθείτε την κατάστασή της μέσω ενός μόνο εύχρηστου προγράμματος. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως σας τελειώσει αναπάντεχα το μελάνι, καθώς η παραγγελία του μελανιού, η ρύθμιση της συσκευής, η σύνδεση εφαρμογών και άλλες λειτουργίες είναι εύκολα προσβάσιμες με το πρόγραμμα Easy Printer Manager.

Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, μικρότερο μέγεθος

Με την αυξανόμενη ανάγκη για εξοπλισμό γραφείου μικρού μεγέθους, το ασπρόμαυρο λέιζερ φαξ/ πολυμηχάνημα SF-760P της Samsung είναι η τέλεια επιλογή. Αυτό το compact πολυμηχάνημα παρέχει εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας χωρίς να καταλαμβάνει περιττό χώρο. Έτσι, είναι σίγουρα η ιδανική λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οικιακά γραφεία. Και λόγω των μικρών του διαστάσεων, μετακινείται ευκολότερα. Γλυτώστε, λοιπόν, χώρο και ταλαιπωρία με τον SF-760P της Samsung και τον σύγχρονο compact σχεδιασμό του.

Κλέψτε τις εντυπώσεις και αναδείξτε τον επαγγελματισμό σας με την εκπληκτική ευκρίνεια και ποιότητα 1200 x 1200 dpi του ασπρόμαυρου λέιζερ φαξ/ πολυμηχανήματος SF-760P της Samsung Χάρη στις εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης, τα σημαντικά έγγραφά σας, όπως οι παρουσιάσεις και οι αναφορές, θα είναι πάντα ξεκάθαρα και πλήρως επαγγελματικά. Δώστε, λοιπόν, στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να ξεχωρίσει.

Πολυμηχάνημα • Εκτύπωση • Σάρωση • Φαξ • Συνδέσεις: Hi-Speed USB 2.0 • Επεξεργαστής 433 MHz • Φαξ: Συμβατότητα ITU-T G3 / ECM

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ ή Δείτε λεπτομέρειες

Share ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Ελέγξτε διαθεσιμότητα