Ελέγξτε διαθεσιμότητα SONY CP-V5 Black

Power Banks
Τιμή προσφοράς: €29,90

Περιγραφή προϊόντος SONY CP-V5 Black

Φορητή συσκευή φόρτισης CP-V5 της Sony

Το CP-V5 περιλαμβάνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία της Sony. Η ενσωματωμένη μπαταρία από πολυμερές ιόντων λιθίου έχει χωρητικότητα φόρτισης 5.000 mAh, η οποία επιτρέπει έως 2 πλήρεις φορτίσεις ενός smartphone.

Σας χαρίζει έως και δύο πλήρεις φορτίσεις εν κινήσει

Είτε χρειάζεστε μερική είτε πλήρη φόρτιση, η μπαταρία του CP-V5 μπορεί να επαναφορτίσει το smartphone σας έως και δύο φορές. Πάρτε το μαζί σας στο κάμπινγκ και στις πολύωρες πτήσεις ή χρησιμοποιήστε το απλά ως εφεδρική πηγή τροφοδοσίας.

Συμβατότητα με τα περισσότερα smartphone

Αυτός ο φορητός φορτιστής κάνει για όλες τις συσκευές. Έτσι, μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε ακόμα και όταν αλλάζετε τηλέφωνο. Χάρη στο παρεχόμενο καλώδιο micro USB, μπορείτε να φορτίζετε σχεδόν οποιοδήποτε τηλέφωνο καθώς και μικρά tablet, φωτογραφικές μηχανές, φορητά ηχεία και πολλά άλλα.

Εύκολη φορητότητα με λεπτή, ελαφριά σχεδίαση

Το φορητό CP-V5 ζυγίζει μόλις 145 g. Έτσι, μπορείτε να το βάζετε στην τσάντα σας και να πηγαίνετε οπουδήποτε. Με πάχος μόλις 12,2 mm, μήκος 127 mm και πλάτος 72 mm, αυτός ο φορτιστής έχει περίπου το μέγεθος ενός μικρού smartphone, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή για όσους ταξιδεύουν. Επιπλέον, χάρη στη λιτή και κομψή του σχεδίαση είναι το τέλειο κομμάτι για να εμπλουτίσετε τη συλλογή των αξεσουάρ σας.

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ ή Δείτε λεπτομέρειες

Share ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Ελέγξτε διαθεσιμότητα