Ελέγξτε διαθεσιμότητα SONY Xperia Ζ2 Black

Smartphones
Τιμή προσφοράς: €369,00

Περιγραφή προϊόντος SONY Xperia Ζ2 Black

Smartphone Xperia Ζ2 της Sony

Η καλύτερη κάμερα και βιντεοκάμερα του κόσμου σε αδιάβροχο smartphone.

Το Xperia Z2 κάνει κάθε στιγμή αξέχαστη

Βιντεοκάμερα 4K και κάμερα 20,7 MP σε ένα smartphone, Η πρώτη τεχνολογία ψηφιακής εξάλειψης θορύβου στον κόσμο σε ένα smartphone, Υποβρύχιες λήψεις, Απόδοση με ταχύτητα αστραπής.

Απολαύστε θρυλικό ήχο

Ψηφιακή τεχνολογία εξάλειψης θορύβου που μειώνει τους ήχους του περιβάλλοντος έως και 98%. Με βάση μια τεχνολογία που ονομάζεται Ενεργός έλεγχος θορύβου, αυτή η τεχνική αφαιρεί τις χαμηλές συχνότητες του θορύβου, αποτρέποντας το θόρυβο υψηλής συχνότητας να φτάσει στα αυτιά σας. Επειδή η τεχνολογία εξάλειψης θορύβου είναι ενσωματωμένη στο smartphone, ακούτε καθαρό ήχο με τα κομψά ακουστικά MDR-NC31EM. Αυτά τα ακουστικά λαμβάνουν δείγμα του θορύβου του περιβάλλοντος μέσω ενός μικροφώνου. Χάρη στην αντιστάθμιση που προσφέρει το κύκλωμα DNC στη συσκευή Xperia, το αποτέλεσμα είναι καθαρός ήχος χωρίς θόρυβο.

ClearAudio+

Με τις τεχνολογίες Clear Audio (Clear Stereo, Clear Bass και Clear Phase) οι τεχνικοί ήχου της Sony κατάφεραν να ελαχιστοποιήσουν την παραμόρφωση και να αποκαταστήσουν την ισορροπία και την ευκρίνεια στη μουσική σας. Το Android smartphone επιλέγει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις για την ποιότητα του ήχου καιεσείς απολαμβάνετε πεντακάθαρο ήχο.

Smart social camera

Αποτυπώστε 61 καρέ μέσα σε 2 δευτερόλεπτα μόνο, καθώς ξεκινά τη λήψη προτού ακόμα πιέσετε το κλείστρο, Δημιουργήστε ένα θαμπό φόντο ή πρώτο πλάνο. Η αποεστίαση φόντου προσομοιώνει ένα μικρό βάθος πεδίου, αποτυπώνοντας δύο φωτογραφίες σε διαφορετικές ρυθμίσεις εστίασης και επιτρέποντάς σας να συγχωνεύσετε τα διαφορετικά βάθη, Χρησιμοποιήστε μια μεγάλη γκάμα δημιουργικών εφέ στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Αλλάξτε χρώματα, προσθέστε ίχνη εικόνας ή εφαρμόστε εφέ κατοπτρισμού, Προσθέστε διασκεδαστικά AR effect στις φωτογραφίες σας και μοιραστείτε τες με τους φίλους σας.

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ ή Δείτε λεπτομέρειες

Share ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Ελέγξτε διαθεσιμότητα